УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА

 1. Сладкарска къща „Шамони“ си запазва правото за малки промяни във вида на тортата с цел запазване на авторското право.
 2. В сладкарница“ Шамони“ може да поръчате торта по индивидуален проект, но същата си запзва правото за промяна в цената на тортата зависимост от сложността и пълнжа.
 3. Всяка приета поръчка се потвърждава на телефон или e-mail.
 4. Ако не можем да се свържем с Вас за потвърждение на поръчката на предоставените от Вас контакти, то поръчката Ви няма да бъде приета.
 5. За правилното и точно изпълнение на Вашата поръчка е необходимо да попълните всички полета.
 6. Поръчка на торта със захарна картинка от сладкарница „Шамони“ се приемат най-малко 2 дни преди датата на събитието.
 7. Поръчка на торта със захарно тесто от сладкарница „Шамони“ се приемат най-малко 3 дни преди датата на събитието.
 8. Ако желаете поръчката Ви да бъде изпълнена в по-кратки от обявените срокове, цената на тортата се оскъпява с 20%.
 9. Експресна поръчка за следващият ден се изпълнява ако е заявена, подтвърдена и платена  до 15,00 часа на същия ден.
 10. Ако желаните от Вас парчета не фигурират в сайта, може индивидуално да отбележните в забележка на поръчката колко парчета, желаете да бъде.
 11. Сладкарница „Шамони“ си запазва правото за промяна на цената на доставка , зависимост от района. Изпълняват се доставки само на територията на София.
 12. Доставката се осъществява само в часовете между 9 и 17 часа – всеки ден, без ангажимент за точен час.
 13. Сладкарница“ Шамони“ не носи отговорност за провалени доставки – поради независещи от нея причини – изключени телефони, места без достъп и др.
 14. Доставки при по различни условия от упоменатите и доставки извън София се уговарят и заплащат допълнително.
 15. В случай на възникване на спорове или неуредени въпроси, които не са упоменати в Общите условия, потребителят има право да отправи възникналите въпроси към нас на посочения за връзка адрес. Въпросите ще бъдат разрешавани според разпоредбите на действащото българско законодателство в дух на коректност и добронамереност.
 16.  Торта от Сладкарница „Шамони“ може да поръчате във всеки ДПЦ „Островът на съкровищата“.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

1. След като в сайта постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява Потребителя със съобщение на електронната му поща за успешно приетата поръчка.
Всяка поръчка на продукт или услуга през нашата система е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане.  В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. За всяка  поръчка ще получите потвърждение по e-мейл.  За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.
Ние обработваме и предприемаме мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че ние имаме право да обработваме личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:
– име и фамилия
– e-mail
– телефон за връзка
– адрес за фактура и доставка
– пощенски код
В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.
Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.
3. Доставката на поръчана стока не се извършва в официални празници.
4. Заявената за покупка стока се доставя с подходящи съобразно вида й опаковка и с хладилен транспорт на посочения от Потребителя адрес за доставка.
5. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.
6. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

7. Поръчката може да бъде доставена до всеки един от ДПЦ“ Островът на съкровищата“ и взета от клиента, без да се таксува цена за доставка.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ

1. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Във всеки един от ДПЦ „Островът на съкровищата“
Чрез директен банков превод
Чрез  Каса на ИЗИПЕЙ
Чрез електрония сайт за плащане epay.bg

Доставка на стоки платени по банков път се извършва след получено потвърждение за направено плащане!
2. За всяка поръчана стока Потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя по усмотрение на Доставчика.
3. Всички цени са в български лева (BGN), с включен ДДС. Указаните цени на отделните стоки са за съответния брой и не включват разходите за доставка.
4. Потребителят се задължава да заплати продажната цена на закупената от него стока, както и транспортните разходи, невключени в тази цена, свързани с нейната доставка.